Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Irina Krushkovskih

18-20 червня в київському клубі City Swell, що в парку Муромець, пройдуть міжнародні змагання з вейксерфінгу, в яких братимуть участь 80 спортсменів з 10 різних країн та українські професійні серфери.

На гостей також чекатимуть виступи чемпіонів світу, які виконають трюки на дошці. Серед них будуть: Шон Сільвейра, США, – шестиразовий чемпіон світу з флоурайду; прорайдер команди Mastercraft Майк Кунц, Швейцарія, – багаторазовий переможець європейських змагань, призер чемпіонату світу 2020; прорайдери команди Kanuk Александра Туненко та Георгий Маркарян, Росія; прорайдерка команди Black Revolt Дженіфер Едвардс, Велика Британія – входить в топ-10 кращих жінок-прорайдерів світу; прорадейри команди Phase5 Ентоні Едвардс, Велика Британія, і Маркус Ламер, Австрія.

Фото: facebook.com/cityswell/

Найкращі спортсмени змагатимуться у двох дисциплінах: скім та серф. Також серед учасників будуть змагатися в окремій категорії діти.

Спостерігати за змаганнями може кожний бажаючий або на території City Swell, де буде на березі встановлено трансляцію з катеру, – або на сторінці міжнародної асоціації вейксерферів.

Фото: facebook.com/cityswell/

Після офіційної частини на гостей чекатиме камерна вечірка City Swell. За музичну хвилю відповідатиме DJ Slava Bondar та DJ Trash Self. Вхід вільний.

City Swell – школа з вейксерфингу, яка працює з 2015 року на базах клубів України, ОАЕ, Португалії, Чорногорії. У 2018 році команда City Swell відкрила власний клуб Surf Point City Swell у Києві на березі Десенки. У розпорядженні клубу є чотири власних катери. На березі працює ресторан клубу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button