Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У Львові ревіталізовують колишні цехи заводу автонавантажувачів. Промислову територію перетворять на креативний простір під назвою KIVSH, повідомляють автори проєкту. Реконструкція промислових споруд австрійського та радянського періоду відбувається почергово. Відкрити першу чергу планують вже восени.

«В австрійські часи на цій території були казарми та військові склади, згодом у ХХ столітті – Львівський завод автонавантажувачів. Зараз ми ревіталізуємо австрійські промислові будівлі, даємо їм нове життя. Йдеться про переосмислення архітектурної спадщини, коли старим будівлям надаємо нових ідей та сенсів», – розповідає Катерина Книжицька, CEO KIVSH.

Загалом територія простору займатиме 20 тисяч квадратних метрів. KIVSH об’єднає в собі п’ять векторів: локації для роботи та партнерства, локацію спорту, краси та здоров’я, локацію смаку, освітній вектор та локацію мистецтва. Зокрема, у просторі буде фітнес-клуб Smartass, зона краси та здоров’я, фудкорт, де поєднають гастрономічні заклади з різноманітною тематикою та кухнею. Також там будуть галереї, художні резиденції та майстерні.

Серед перших резидентів креативного простору фітнес-клуб Smartass, міжнародна мережа гнучких офісних рішень Regus, агенція продуктового дизайну та брендингу Qubstudio, рекламний холдинг Vitamin, кафе-кондитерська Cheese Bakery.

У роботі над проєктом брали участь засновник Офісу трансформації Максим Бахматов, гастроентузіастка та ресторанна критикиня Аврора Огородник, художник і засновник студії Aza Nizi Maza Микола Коломієць, арт-менеджер і засновник арт-центру «Я Галерея» Павло Гудімов, експертка із сучасного мистецтва та засновниця агенції культурного менеджменту Port.agency Катя Тейлор та інші.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button