Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/karolina.ashion, facebook.com/oleksandr.tkachenko.ua

Телеведуча Кароліна Ашіон заявила, що шість років тому міністр культури Олександр Ткаченко відмовив їй в участі в одному з телешоу через колір шкіри.

Протягом десяти років Ашіон була одним із облич розважального телеканалу М1, а з 2011 почала працювати на інших каналах і зокрема у 2015 році – на «2+2», який входив у групу «1+1». Ткаченко був гендиректором медіагрупи у 2008-2019 роках, а з минулого року обійняв посаду міністра культури.

За словами Ашіон, дізнавшись про кастинг ведучих для ранкового шоу на «2+2», вона спитала Ткаченка, чи може взяти участь у цьому шоу.

«Ви в дзеркало себе бачили? Аудиторія нашого каналу не те щоб… Я не готовий ризикувати рейтингами», – цитує Ашіон слова Ткаченка.

Телеведуча зазначила, що ці слова її шокували, вона сприйняла їх дуже болісно та звільнилася.

Зараз вона перетнулася з міністром на джазовому фестивалі Leopolis Jazz Fest у Львові та вирішила нагадати про той випадок.

За словами Ашіон, відповідь Ткаченка була такою: «А що ви хотіли би від мене почути? Вас влаштує відповідь, що зараз я такого б не сказав? Може, мені у вас ще вибачення попросити?»

Ашіон наполягає, що ставлення Ткаченка є не просто хамством, а расизмом, на якому вона, за її словами, добре знається.

Міністр культури відповів на ці звинувачення під фейсбук-постом. Він заявив, що сталося непорозуміння – шість років тому Ашіон не отримала бажану позицію не через нього, бо проводити кастинги не було його прямою роботою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button