В Україні створять перший гастрогід місцевої крафтової їжі
Його представлять у форматі друкованого путівника і сайту з картою виробництв з різних куточків країни.
Його представлять у форматі друкованого путівника і сайту з картою виробництв з різних куточків країни.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
До тридцятиріччя Незалежності України представлять гастрономічну карту невеликих фермерських господарств – «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України». Про це пише MMR.
Гастрогід буде представлений друкованим путівником і сайтом з гастрономічною картою представників крафтового виробництва з різних куточків країни. Друкована карта буде складатися з п’яти розділів: «Центр і Північ», «Карпати», «Захід», «Південь» і «Схід». Путівник об’єднає виробників сиру, устриць, равликів, м’яса, яєць, пива, вина, овочів і фруктів з усієї країни.
Разом з друкованим гастрогідом створять сайт. Додати локальних виробників на першу в Україні гастрокарту крафтової їжі може кожен охочий, заповнивши форму за посиланням. Проєкт створений з метою розвитку гастротуризму в Україні та формування знань про крафтових виробників.
У 2019 році британське видання The Independent склало список найкращих європейських місць для гастротуристів. У список потрапив Київ. Автори стверджують, що київська гурманська культура – безперечно недооцінена.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті