Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23576 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Viktor Bystrov/unsplash.com

Платформа для замовлення таксі Bolt збільшила тарифи для всіх категорій замовлень в Києві. Інформацію про новий цінник опублікували в інформаційному Тelegram-каналі для водіїв Києва, пише ІТС.

У компанії пояснили, що збільшили тарифи через «бажання забезпечувати стабільні заробітки водіям». Вони вважають, що «така зміна покликана підтримувати високий рівень попиту на платформі».

Згідно з новою тарифною сіткою, з четвертого липня 2021 року мінімальна вартість поїздки в Bolt становить 55 гривень (раніше було 40 гривень), а вартість поїздки в категорії комфорт стартує з 65 гривень (раніше з 55 гривень).

Водночас подача машини в категорії «бізнес» стала дешевше (60 гривень замість 70). Але при цьому мінімальну вартість поїздки підняли з 70 гривень до 90, а вартість кілометру шляху виросла з семи до восьми гривень.

Першим тарифи на поїздки в таксі підняв сервіс Uber. Очікується, що наступним про підвищення цін оголосить Uklon.

Видання Ain.ua пише, що головною причиною зростання тарифів стало різке зменшення кількості водіїв. Це, своєю чергою, викликало постійний дисбаланс між попитом та пропозицією. Тому підняття тарифів навпаки слугуватиме зменшенню фінальної ціни. Адже новина про підняття тарифу є досить позитивним імпульсом для водіїв і направлена на їх активне залучення до співпраці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button