Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Відтепер інформація стосовно проведення робіт з обстеження, обрізки та видалення зелених насаджень у Києві буде в публічному доступі. Відповідний проєкт рішення підтримала Київрада. Дані публікуватимуться з посиланням на акти, на сайтах і в соціальних мережах відповідальних за ці роботи.

«Щоб уникнути суспільного резонансу та унеможливити неправомірну вирубку дерев потрібно забезпечити вільний доступ членів територіальної громади до інформації щодо проведення обстеження, обрізки та видалення зелених насаджень у місті Києві», – зазначила ініціаторка проєкту Євгенія Кулеба.

Проєкт рішення передбачає на офіційних вебсайтах КМДА, Управління екології, КП УЗН та комунального підприємства з обслуговування житлового фонду Києва, а також сторінках у соцмережах забезпечити регулярне оприлюднення інформації щодо проведення обстеження зелених насаджень, а також проведення робіт з обрізки та видалення зелених насаджень.

Завдяки рішенню громада матиме можливість як висловити свої заперечення, так і поскаржитись на такі рішення у разі їх незаконності.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button