Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Finn Hackshaw/unsplash

Міністерство охорони здоров’я не виключає ймовірність введення локдауну восени через новий спалах коронавірусу. Про це в інтерв’ю РБК-Україна заявив керівник МОЗ Віктор Ляшко.

Поки в Україні дотримуватимуться адаптивного карантину. Але якщо кількість хворих буде зростати, то МОЗ не виключає повернення до карантинних зон.

Міністр закликав людей старше 60 років робити щеплення і дотримуватися протиепідемічних норм. Він пояснив, якщо в Україні люди старші 60 років будуть вакциновані хоча б на 80%, то потенційне зростання кількості випадків для системи охорони здоров’я буде некритичним. Адже саме люди старшого й похилого віку найчастіше інфікувалися коронавірусом.

Очільник Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Аданом Гебрейєсус сьогодні заявив, що світ знаходиться на початку третьої хвилі пандемії. Чотири тижні поспіль зростає кількість хворих на коронавірус в усьому світі, також збільшується кількість померлих. Однією з основних причин у ВООЗ назвали штам «дельта». Очікується, що незабаром він стане панівним штамом коронавірусу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button