Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 301 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Усі фото: Yura Kobernyk

У центрі Львова добігає кінця реконструкція вулиці Пекарської, і вже зараз можна оцінити якість робіт. Фотографії опублікував Олег Шмід, директор Інституту просторового розвитку, який проєктував реконструкцію.

Роботи виконує підрядна компанія «Вельт Капітал» за 110 мільйонів гривень. Завершити реконструкцію вулиці планують у серпні.

Під час ремонту змінили структуру вулиці, додавши місця для паркування, зробивши широкі тротуари та забезпечивши двосторонню велоінфраструктуру.

«Проводячи мощення дороги, використовуємо лише натуральний камінь. Так, бордюри з натурального каменю – граніт, повторно використана мозаїка, яка тут була», – зазначив Андрій Білий, ексзаступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Тут також повністю замінили всі інженерні мережі – зробили новий колектор і водогін.

Як повідомляє Твоє місто, у грудні під час ремонтних робіт на Пекарській зрізали 47 дерев. Натомість мають висадити 57 нових дерев та майже дві тисячі кущів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button