Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Віктор Ляшко

Центри масової вакцинації від коронавірусу з 23 липня запрацювали у Бучі, Василькові, Фастові та Макарові на Київщині. Про це повідомляє обласна держадміністрація.

Щепитись у центрах вакцинації можуть всі охочі щоденно та без вихідних. Вони працюють з дев’ятої ранку до п’ятої вечора у будні та з дев’ятої ранку до третьої дня у вихідні.

Уточнюється, що центри масової вакцинації населення працюють вже у 12 населених пунктах регіону: по одному в містах Буча, Васильків, Фастів, Бровари, Бориспіль, Обухів, Богуслав, Славутич, Українка і Яготин, а також у смт Макарів. При цьому в Білій Церкві працюють чотири центри масової вакцинації населення.

У той час, за словами керівника МОЗ Віктора Ляшка, 40% створених пунктів щеплень не працюють. Зокрема, на Київщині працюють 70 з 216 пунктів щеплень.

Минулої доби у Київській області 21 людина інфікувалась коронавірусом. Усього з початку пандемії зафіксовано 127122 випадків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button