Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

У Києві перекрили автомобільний рух через хресну ходу до 1033-ї річниці хрещення Русі, яку проводить 27-28 липня Українська православна церква Московського патріархату. Через заходи столиця з ранку стоїть в заторах.

О 13:00 27 липня плануються урочисті богослужіння на Володимирській гірці. Після цього віряни пройдуть хресною ходою до Києво-Печерської Лаври.

Згідно за даними карт Google, майже весь центр стоїть в заторах. Особливо ускладнено рух бульварами Лесі Українки, Дружби Народів та Шевченка, Набережному шосе, вулиці Набережно-Хрещатицькій, Великій Васильківській, Цитадельній, Мечникова, Жилянській.

Також затори утворились на проспектах Перемоги, Науки, Валерія Лобановського, Повітрофлотському, Голосіївському, Степана Бандери, вулицях Любомира Гузара, Вадима Гетьмана, Олени Теліги, Щусєва, Польовий, Семена Скляренка, Богатирській.

Рух на мостах Патона, Північному, Дарницькому, Метро і Південному ускладнений в напрямку правого берега.

Зараз в центрі міста посилять безпеку. Зокрема, за порядком стежитимуть працівники поліції діалогу, вибухотехнічної служби, кінологи зі службовими собаками та інших профільних служб.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button