Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23391 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kness.energy

У Вінниці тестуватимуть першу промислову систему накопичення енергії (Energy Storage System) від компанії KNESS. Її повністю розробили, спроєктували та виготовили в Україні, повідомляє Урядовий портал.

Потужність системи накопичення становитиме один МВт, а місткість – одну МВт на годину.

Energy Storage System складається з батарейних кластерів, які є результатом роботи лабораторії силової електроніки KNESS RnD Center, що тривала близько року. Усі інтелектуальні системи цих модулів є власною розробкою. Вони виконують функції балансування заряду комірок всередині модулів, моніторингу та управління всіма процесами, що відбуваються в межах кластера.

12 липня KNESS отримала дозвільну документацію на будівництво дослідного майданчика з виробництва «зеленого» водню в Вінниці. На водневому майданчику будуть вперше в Україні практично відпрацьовані моделі промислового виробництва зеленого водню для широкої сфери застосування.

Система накопичення електроенергії – це один з найбільш швидкозростаючих секторів електроенергетики. За десять років сектор виріс в 48 разів, середньорічні темпи зростання склали 47%.

Kness – інжинірингова компанія-інвестор у відновлювану енергетику, що будує промислові фотоелектричні станції, проєктує вітрові станції, біогазові установки та розподільні мережі.

Даний медіа проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку, наданій через USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Грантоотримувач Проєкту - Журнал Хмарочос несе повну відповідальність за зміст публікацій, який не обов`язково відображає позицію USAID або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button