Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: піксабей

Укрзалізниця подовжила рух двох електричок з Києва на нові станції. Про це повідомляє пресслужба перевізника. Електрички на Малин та Миронівку їхатимуть до Коростеня та Цвіткового відповідно.

З 31 липня поїзд сполученням Київ-Малин курсуватиме до станції Коростень, а з першого серпня поїзд Київ-Миронівка – до станції Цвіткове.

  • №6629 Київ-Малин-Коростень вирушатиме з Києва (Приміський вокзал) о 20:35, прибуватиме до Коростеня о 01:10;
  • №6604 Коростень-Малин-Київ вирушатиме з Коростеня о 03:10, прибуватиме до Києва (Святошин) о 06:39;
  • №6704/6703 Київ-Миронівка-Цвіткове відправлятиметься з Києва (Північна платформа) о 08:31, прибуватиме на станцію Цвіткове о 12:43;
  • №6726/6725 Цвіткове-Миронівка-Київ відправлятиметься зі станції Цвіткове о 15:05, прибуватиме до Києва (Північна платформа) о 19:11.

Раніше Укрзалізниця призначила додаткові приміські поїзди по Київській області. Електрички курсують з 26 липня до станцій Яготин, Баришівка та Гребінка щоденно, крім вихідних.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button