Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

Мер Дніпра Борис Філатов пообіцяв щепленим від коронавірусу містянам безплатний проїзд у міському електротранспорті та метро, а також безкоштовне кіно. Також він зобов’язав своїх підлеглих зробити щеплення або пригрозив звільненням.

Крім цього, він пропонує своїм підлеглим, у разі відмови від вакцинації, робити щонеділі ПЛР- тест.

«Мої підлеглі зобов’язані бути вакцинованими, а якщо не хочуть, то нехай власним коштом щотижня надають довідку про негативний ПЛР (як у мерії Нью-Йорка). Або звільняються», – написав міський голова.

За його словами, розпорядження вже підписане, зараз піде в офіційну публікацію. У розпорядженні, опублікованому в соцмережі, йдеться про те, що щепленим двома дозами видаватимуться проїзні квитки. Зараз готується проєкт цього рішення.

Нещодавно мер Нью-Йорка Білл де Блазіо заявив, що буде платити по 100 доларів за першу дозу вакцини від коронавірусу. Гроші отримає кожен, хто відвідає міський центр вакцинації. Також там з вересня стане обов’язковою вакцинація від коронавірусу COVID-19 для всіх співробітників муніципальних служб.

Уряд Британії обіцяє молоді, яка вирішила зробити щеплення, безплатно доїхати до пункту вакцинації на таксі, отримати в подарунок шматок піци або знижку на доставку їжі додому.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button