Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23268 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Костянтин Усов

Комунальна служба перевезень щотижня здійснюватиме планові та позапланові перевірки якості нових послуг на маршрутах. Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

За його словами, у договорі між перевізником та Департаментом транспортної інфраструктури йдеться, що комунальна служба перевезень за дорученням Дептрансу щотижня здійснює планові та позапланові перевірки якості послуг на маршрутах. При цьому, в разі надходження скарг обіцяють проводити додаткові позачергові перевірки.

Усов пояснив, що при виявленні порушень перевізнику виноситься перше попередження, яке не дає йому можливості в майбутньому продовжити договір. Повторне порушення є підставою для розірвання договору, якщо предмет зауваження не усунено.

Київські приватні перевізники раніше заявили, що не зможуть виконати всі нові умови щодо роботи маршруток. Зокрема, дотримуватись температурного режиму. Тому в Асоціації перевізників Києва та області закликають місцеву владу виділяти їм кошти.

Скарги на умови в маршрутках приймаються на електронну пошту [email protected] або за номером телефону 15-51.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button