Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23585 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

У Києві 18, 20 та 22 серпня через репетиції параду військ до Дня Незалежності обмежать рух транспорту на низці вулиць. Про це повідомляє КМДА.

З 15:30 до 18:00 передбачено тимчасове обмеження руху транспорту на проспекті Перемоги, Маршала Рибалка, вулицях Чорновола, Старовокзальній, Жилянській, Антоновича та Академіка Туполєва.

З 15:30 до закінчення заходів (орієнтовно до 01:15) планується перекриття руху транспорту на вулицях Великій Васильківській (на ділянці від Либідської площі до Хрещатика), Хрещатик, Михайлівській (на ділянці від Володимирської до Майдану Незалежності), Грушевського (на ділянці від Європейської площі до Кріпосного провулку), Петрівській Алеї, Парковій дорозі, Володимирському узвозі, Боричевому узвозі, вулиці Набережно-Хрещатицькій (від Боричевого узвозу зустрічною смугою до Нижнього Валу), Набережному шосе (від Дніпровського узвозу до Набережно-Хрещатицької).

З 19:00 до закінчення заходів (орієнтовно до 01:15) тимчасове обмеження руху транспорту на вулицях Нижній Вал, Глибочицькій, Глибочицькому проїзді, проспекті Перемоги, вулиці Старовокзальній, Жилянській, Антоновича та Чорновола.

Окрім того, під час тренувань 18, 20, 22 серпня буде обмежено доступ громадян на території, прилеглі до місць проведення артилерійського салюту на Трухановому острові.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button