Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулицях Львова з’явилися 700 порожніх афіш, на яких 7-9 серпня мешканці можуть написати, що їм подобається і що не подобається у місті.

Це – акція 10-ї «Майстерні міста», щорічного заходу, який організовує команда Інституту міста Львівської міської ради.

Найбільш повторювані ідеї щодо того, як зробити Львів комфортнішим, винесуть на обговорення на Майстерні міста, яка проходитиме з 26 до 30 серпня в десяти різних локаціях і охоплюватиме 24 події. Цьогорічне гасло – «Будуймо зв’язки, бо нам тут жити».

Також ті, хто опублікує фото афіші з власними ідеями про комфортне місто з тегом @maisterniamista на Facebook або в Instagram та вподобанням сторінки, матиме змогу виграти сертифікат від E-wings на 1000 гривень для поїздок електросамокатом. 10 серпня, організатори оголосять результати розіграшу на сторінках @maisterniamista в соціальних мережах.

«Майстерня міста» об’єднує громадськість, владу та бізнес для якісного перетворення міста спільно з мешканцями. Захід проводять за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією GIZ та уряду Швейцарії.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button