Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Малі броньовані артилерійські катери. Фото: ДПСУ

До 30-ї річниці Незалежності України на Дніпрі пройде урочистий річковий парад. Докладну програму повідомляє mil.in.ua. Прохід катерів почнеться о 14:00 24 серпня і районі Київського річкового вокзалу й Труханового острова.

Від Військово-Морських Сил візьмуть участь три малих броньованих артилерійські катери «Бердянськ», «Нікополь» та «Коростень», а також десантний катер «Сватове». Вони йтимуть до Києва своїм ходом. Очікується, що з Одеси й Очакова катери вийдуть наприкінці цього тижня.

Крім того, від ЗСУ на параді будуть два 11-метрових човни Willard та два семиметрових човни Willard.

Від Морської охорони Державної прикордонної служби візьмуть участь: два катери Safe Boat 27 10 окремого загону оперативного реагування «Дозор»; катер проєкту UMS-1000 Морської охорони ДПСУ; катер Safe Boat 27 – один із двох, що їх передали прикордонникам США у 2019 році.

Нагадаємо, що також у програмі святкування Дня Незалежності – парад військ на Хрещатику із прольотом авіації; виставка озброєння та техніки на Михайлівській площі; концерт; артилерійський салют на Трухановому острові.

Готуючись до параду, цими вихідними, 7-8 серпня, Київавтодор ремонтує покриття на ділянці Хрещатика від вулиці Прорізної до Алеї Героїв Небесної Сотні. Згодом на Хрещатик чекає капітальний ремонт.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button