Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

Red Bull Україна вчора вранці влаштувала дрифт автомобілів на Софійській площі. Це обурило киян та чиновників КМДА, адже компанія, за словами останніх, не отримувала на це спеціальних дозволів. Проте під час зйомок представники компанії запевняли, що дозволи у них є. Втім, речниця Red Bull Україна Лідія Турковська повідомила «Хмарочосу», що компанія дійсно не дотрималась усіх необхідних процедур.

«Red Bull Україна просить вибачення у мешканців Києва та міської влади за відеозйомку, що відбулася на Софійській площі. На жаль, сталося так, що ми не дотримались усіх необхідних процедур. Це було недоглядом з нашого боку, і ми глибоко про це шкодуємо. Ми від початку керувалися правилом залишити місце проведення заходу прибраним і у тому ж стані, який був до початку проведення. І ця робота зараз триває. Ми зробимо все можливе, щоб відновити теплі стосунки з містом, які ми підтримували протягом багатьох років», – повідомила вона.

За словами заступника голови КМДА Костянтина Усова, компанія планувала проводити ці зйомки протягом двох днів, але отримала від міста відмову на проведення заходу в цьому місці.

В результаті на площі пошкоджено понад 2 тисячі квадратних метрів мощення – традиційної київської жовтої клінкерної цегли. Попередні збитки, які завдали автівки, становлять 47 тисяч гривень.

Щоб унеможливити подібні випадки, комунальники сьогодні встановили на площі обмежувальні стовпчики.

Зараз відкрито кримінальне провадження. Київська прокуратура вирішує питання про вилучення автомобілів, задіяних у зйомках.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button