Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 78 днів. За цей час ми опублікували 24601 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Kim and Nash Finley, Aleks Danielle Butman

Днями в КМДА заявили, що шукають у Києві місце для облаштування кемпінгу, який відповідав би європейським туристичним стандартам. Заступник голови КМДА Костянтин Усов нарікає, що таких в Україні поки що не існує. Кемпінг має розташовуватися у 10-15 хвилинах їзди громадським транспортом до центру міста, мати точки підключення до електрики і питної води та наметові місця для туристів без авто.

Часопис Yatzer тим часом публікує матеріал про кемпінг, розташований серед мальовничих пейзажів південної Юти, США.

Кемпінг Yonder Escalante розмістився на дев’яти гектарах, де колись був автокінотеатр, поблизу містечка Ескаланте. Навколо – декілька національних парків із каньйонами, річками та стежками динозаврів.

Сучасний кемпінг, спроєктований студією дизайну ROY Hospitality, запозичає ностальгійну атмосферу середини ХХ століття. Відвідувачі можуть оселитися в одному з десяти вінтажних трейлерів Airstream з оновленими інтер’єрами або в одному з 22 будиночків.

В оздобленні останніх використали дерево, підлогу зі шкіряним покриття, панорамні вікна, що затуляються лляними шторами.

І трейлери, і будиночки обладнані вбиральнями та місцем для приготування їжі. Для розваги в житлах є книги, настільні ігри, вінтажні програвачі й телескоп.

Гриль – обов’язковий елемент кемпінгу. Місця для вогнища є біля кожного будиночку, також лаундж-зона зі спільним багаттям, й, крім того, відкритим вогнем можуть насолоджуватися відвідувачі кафе.

На території розташовано доволі просторий басейн просто неба. Також є магазин, кафе і кулінарія.

Власники Yonder Escalante відновили автокінотеатр, де показують класичні фільми та годують відвідувачів хотдогами й попкорном.

Для тих, хто подорожує на власному трейлері або з наметом, облаштовано окрему зону з 67 місцями.

Поза кемпінгом туристи можуть досліджувати каньйони: не лише пішки, але й верхи на конях, плавати на каное та рибалити.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button