Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Богдан Салій

На одній з гір карпатського масиву Чивчини з’явилася кам’яна каплиця, яку спорудили – як вказано на табличці – через з’явлення тут диявола. Фотографіями каплички поділилися туристи-мандрівники, повідомляє KURS.

Табличка свідчить, що диявол з’явився у цьому місці о 13:28 19 липня 2017 року.

Фото: Богдан Салій

Диявола зафіксували на знімку, прикріпленому на капличці, що його перефотографувала туристка Ганна Шандура-Шаніна.

Фото: Ганна Шандура-Шаніна

Йдеться про невелику пляму в небі. При збільшенні пляма нагадує голову худоби.

Фото: Ганна Шандура-Шаніна

В обласному лісовому господарстві повідомили, що спорудження цієї каплиці не погоджували. У Верховинському національному природному парку, своєю чергою, запевняють, що об’єкт розташовано поза межами парку. Каплицю розташовано неподалік полонини Балтагура і скал Баби у Чивчинському масиві Карпат, на українсько-румунському кордоні.

«Я знаю про цю каплицю, вона викликає інтерес в туристів. Але це полонина Балтагура, вона не на нашій землі і жодного погодження на її спорудження парк не давав… Хто її збудував, мені не відомо», – зазначив директор парку Михайло Нечай.

Водночас видання має інформацію, що капличку на захист від диявола звели з ініціативи одного із працівників місцевого управління СБУ, а святили священники з Православної церкви України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button