Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Європейська Бізнес Асоціація та Creative States запускають ком’юніті Business Running Club. Перший сезон проєкту триватиме з 6 вересня по 8 жовтня і поєднуватиме відкриті лекції з ранковими тренуваннями з бігу на київському велотреку та у Маріїнському парку.

Третього вересня у Creative State of Arsenal о 17:00 відбудеться стендап-зустріч «How my RUNdezvous starts», приурочена до офіційного відкриття Business Running Club. Говоритимуть про біг і про те, як цей вид спорту може стати невід’ємною частиною життя та позитивно впливати на професійні будні.

Серед спікерів зустрічі – Ілля Кенігштейн, засновник і СЕО Creative States. Окрім постійних функціональних і бігових тренувань, він обирає й екстремальні види спорту. За останні півроку він подолав сходження на Орисаба (Мексика), Казбек (Грузія) та український Піп Іван. Також професійно займається дайвінгом, стрибає з парашутом і бере участь у міжнародних бігових марафонах.

Також спікерами будуть eксголова митниці й ексзаступник міністра економіки Максим Нефьодов; срібна призерка на Чемпіонаті світу Spartan Ultra 2019 та радниця Vasil Kisil & Partners Тетяна Бережна; власник «ЕпіКур» та організатор EPIKUR Kharkiv International Marathon 2018 Олексій Коваленко.

Подальші лекції Business Running Club будуть присвячені темам бігу як звичці, медичним аспектам бігових тренувань та здорового раціону харчування.

Тренер практичної частини — Олександр Кузін, український легкоатлет, фахівець з бігу на довгі дистанції, кросу і марафону, учасник літніх Олімпійських ігор в Пекіні.

Участь у відкритих лекціях Business Running Club безкоштовна. Практичні ж заняття проводитимуться у обмежених за кількістю людей группах, вартість місячного курсу з бігових занять 1800 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button