Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

1 вересня о 19:00 на території A-Station, що розташована за входом у метро «Арсенальна», відбудеться урочисте відкриття фонтану з інтелектуальною системою динамічних форсунок, що реагують на світло та музику. Ця подія стане фінальним акордом у проєкті реновації Арсенальної площі, що тривав майже рік.

Світло-музичний фонтан – це подарунок Києву від девелоперської компанії A Development, яка реставрувала корпуси заводу Арсенал, будівлю військової комендатури та Микільську браму, а також зробила редевелопмент території навколо цих історичних споруд. Завдяки цьому масштабному проєкту, колись закрита парканом від очей киян місцевість перетворилася на громадський простір A-Station.

Світломузичний фонтан урочисто відкриє мер Києва Віталій Кличко. Для гостей свята виступить піаніст-віртуоз Євген Хмара. А вже о 20:00 відбудеться перше музичносвітлове шоу фонтана, спеціально розроблене на тему твору “Palladio” композитора Карла Дженкінса.

Атмосферу свята підтримають виступом українські оперні виконавці у супроводі симфонічного оркестру. На головній сцені прозвучать твори Бізе, Россіні, Доніцетті, Пуччіні, Верді, Гуно, Сен – Санса, Масканьї.

Гостям також запропонують подивитися мультимедійне 3D-шоу на фасаді відновленої Микільської брами. Його будуть показувати кілька разів протягом вечора, щоб якомога більше людей змогли насолодитися атмосферою A-Station.

A-Station – проєкт A Development. Колишня промислова зона та занедбана військова комендатура завдяки редевелопменту стали сучасним міським кластером. Головним напрямком діяльності A Development є повний цикл розвитку проєктів житлової нерухомості, також комерційної та соціальної інфраструктури в комплексах європейського рівня. A Development першою в Києві реалізувала по-справжньому багатофункціональні проєкти, що поєднують кілька форматів: житловий, розважальний та комерційний.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button