Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будинок «Квіти України» до руйнування. Фото: Ксенія Семенова

У Києві представники 40 екологічних, урбаністичних, транспортних, антизабудовних та інших міських організацій презентують ініціативу проти руйнування міста, забудови зелених зон, маршруток на дорогах, заторів, неможливості пересуватися по місту маломобільним групам містян.

Презентація концепції Першого об’єднаного Маршу за Київ відбудеться в середу, восьмого вересня о 11:00 біля будівлі «Квіти України», яку зруйнував забудовник. На презентації оголосять дату самого маршу.

Головна вимога акції – справедливе і комфортне місто для всіх, де головними є інтереси громади, а не «інвесторів, які заробляють на перетворенні Києва в бетонне гетто». Організатори пояснюють, що марш є громадянською позапартійною подією без прапорів, який організовується міськими ініціативами.

На презентації організатори оголосять список вимог та розкажуть детальніше про час та місце проведення маршу. В кожного з представників ЗМІ буде можливість поспілкуватися з організаторами. Для цього створена реєстраційна форма на презентацію за посиланням.

Співорганізатори акції: Агенція просторового розвитку Zvidsy, Велодень Київ, Врятуй Жовтень, Гонор, Діло Молоді, Доступно.ЮА, Екопарк Вирлиця, Екопарк Осокорки, Єдина Планета, Захисники р. Дніпро / DniproRiverGuardians, Зберегти «Квіти України», ініціатива за створення заказника в урочищі Горбачиха, Каштановий Гай, Космос Табір, Місто-сад, Наукова Унія (Unia Scientifica), «Неинтересный Киев», Низова ініціатива, ініціатива «Унеможливити знищення пам’яток», Рада з урбаністики Києва, РеаніМетро / РеаніМісто, Рейтарська спільнота / Сквер Нарбута, Реп’яхів яр, Сошенко 33, спiльнота легкого персонального транспорту України, Стоп Незаконна Забудова, Урбан куратори, Урбанина, Фестиваль вуличної музики, Хмарочос, Центр екологічних ініціатив Екодія, Центр Урбаністичних Студій, CANactions, Cedos, KPI urban squad, U-Cycle (Асоціація велосипедистів Києва), Ukrainian Modernism, Києве, Мий та Urban Crew.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button