Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фестиваль поп- та ґік-культури в Україні Comic Con Ukraine, який відбувся цими вихідними у Києві на арт-заводі «Платформа», відвідали понад 40 тисяч прихильників коміксів, аніме, настільних та відеоігор, фільмів, серіалів, косплею і к-попу.

У заході прийняли участь Марк Дакаскос, автор серії декількох коміксів про Чорну Вдову та «Видозмінений вуглець»; польська модель, акторка й каскадерка Гелена Манковська; британська акторка Анна Шаффер, яка виконала роль Трісс Меріґольд в серіалі The Witcher; акторка Наталія Тена, яка виконала ролі Німфадори Тонкс в «Гаррі Поттері» та Оши в «Грі престолів»; письменник і сценарист Річард Морган.

У програмі були наймасштабніші в Європі Cosplay & Cover Dance Show на Comic Con Ukraine 2021, Dog Cosplay Contest.

У маркет-зоні була продана найбільша за історію фестивалю кількість ґік-скарбів. Там була представлена рекордна цьогоріч і кількість презентацій коміксів, які відбулися на Comic Con Ukraine 2021 – 33. Новинки представили на фестивалі видавництва Malopus, Art books, Molfar Comics, «Видавництво», Northern Lights, «Тут», Other Comix, Fireclaw й багато інших.

Також на фестивалі була облаштована ігрова зона. Там гостей фестивалю чекали аукціон від Fragstore, конкурс «Мій варіант Локі», зйомка сторіз та тік-токів із Twitch-інфлюенсерами, презентації фірмового мерчу, вікторини, квізи, квести та турніри.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button