Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/nova.poshta.official

«Нова пошта» планує до кінця року розширити мережу поштоматів з 7 до 17 тисяч і таким чином створити найбільшу мережу поштоматів в Європі.

У компанії зазначили, що найчастіше клієнти замовляють у поштомати одяг та косметику.

Ті користувачі, що надають перевагу поштоматам, цінують можливість отримати свою посилку повністю безконтактно та у будь-який час доби.

Поштомати працюють за такою схемою:

  • користувач робить замовлення з доставкою в поштомат;
  • після доставки замовлення в поштомат отримувачу надходить повідомлення про прибуття з інструкцією про отримання;
  • послугу доставки можна оплатити через мобільний застосунок «Нової пошти» або на сайті компанії в розділі «Трекінг»;
  • опинившись біля поштомату, треба зайти у мобільний застосунок, перейти в розділ «Мої відправлення», обрати потрібну експрес-накладну та натиснути кнопку «Відчинити комірку»;
  • забрати посилку;
  • якщо отримувач випадково зачинив комірку, не забравши посилку, в застосунку потрібно натиснути кнопку «Відчинити комірку повторно».

Забрати з поштомату можна лише повністю оплачені посилки до 20 кілограмів і з габаритами до 40х60х30 см. Оголошена вартість не повинна перевищувати 6000 гривень.

Якщо отримувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на третій день воно буде переміщене на найближче відділення «Нової пошти», де безкоштовно зберігатиметься сім днів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button