X

До кінця року «Нова пошта» створить найбільшу мережу поштоматів у Європі

Фото: facebook.com/nova.poshta.official

«Нова пошта» планує до кінця року розширити мережу поштоматів з 7 до 17 тисяч і таким чином створити найбільшу мережу поштоматів в Європі.

У компанії зазначили, що найчастіше клієнти замовляють у поштомати одяг та косметику.

Ті користувачі, що надають перевагу поштоматам, цінують можливість отримати свою посилку повністю безконтактно та у будь-який час доби.

Поштомати працюють за такою схемою:

Забрати з поштомату можна лише повністю оплачені посилки до 20 кілограмів і з габаритами до 40х60х30 см. Оголошена вартість не повинна перевищувати 6000 гривень.

Якщо отримувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на третій день воно буде переміщене на найближче відділення «Нової пошти», де безкоштовно зберігатиметься сім днів.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту