Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Хмарочос

Інструктори сервісу оренди самокатів Bolt будуть пояснювати користувачам електросамокатів правила пересування. Про це повідомляє ЦТС.

Протягом вересня в Києві, Львові, Дніпрі та Одесі спеціальні інструктори будуть пояснювати всім користувачам електросамокатів правила безпечного і комфортного пересування на дорогах міста.

Отримати детальну інформацію про правила управління і навчитись їздити на електросамокаті можна буде у вихідні з 12:00 до 17:00 у визначених локаціях. У Києві інструктуватимуть в парках Позняки, Наводницький, Голосіївський, Тараса Шевченка, Івана Котляревського, Олеся Гончара, Марії Заньковецької, Київського політехнічного інституту, біля озера Тельбін і затоки Берковщина, а також Поштовій та Троїцькій площах, Андріївському узвозі, Пейзажній алеї, Володимирській гірці, алеї вздовж вулиці Нижній Вал до Рибальського мосту, Павловському сквері, Русанівській та Грецькій набережних.

Раніше оператори прокату електросамокатів, які працюють у Києві, знизили максимальну швидкість до 20 кілометрів на годину. Також в Києві запровадили зони обмеження швидкості та повної заборони руху.

Читайте також: Конфлікти між пішоходами та користувачами самокатів й велосипедів частішають. Що тут можна зробити?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button