Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Між Києвом та Каневом (Черкаська область) запустили в тестовому режимі річковий туристичний маршрут. Дніпром курсуватиме швидкісний теплохід «Ракета», повідомляє Міністерство інфраструктури.

Поїздки плануються: 12, 18 та 19 вересня.

У міністерстві пояснюють, що пілотний проєкт організовано з метою вивчення попиту і можливості відновлення регулярних туристичних маршрутів. Запуск теплоходу назвали першим кроком для старту регулярних пасажирських перевезень по річці Дніпро.

Власник кількох кораблів на підводних крилах Дмитро Власов улітку 2021 року розповів виданню ЦТС, що через високу вартість палива кататися по Дніпру зараз дорого. У 2019, коли підприємці тільки відкрили свій маршрут з Києва до Канева, поїздки коштували по 600 гривень. За його словами, на сьогодні економічно обґрунтована ціна на маршруті Київ-Канів може складати 1800 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button