Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Хмарочос

Департамент містобудування та архітектури КМДА не видавав містобудівні умови та обмеження на ділянку за адресою автостанції Нижній Вал, 15А. Це значить, що роботи з реконструкції чи будівництва там не заплановано, повідомив заступник директора департаменту Юрій Тацій.

Нещодавно на автостанції «Поділ» біля метро «Контрактова площа» почалися роботи. У «Київпассервісі» запевнили, що у будівлі лише відбувається поточний ремонт.

Мережу автостанцій і автовокзалів Києва торік продали з аукціону за 230 мільйонів доларів.

За умовами приватизації, новий власник повинен протягом п’яти років зберігати за автостанціями їхню основну функцію. Таким чином, «Поділ» залишиться автостанцією ще щонайменше чотири роки.

Зараз ця автостанція обслуговує лише два рейси на день – до Рокитного та Богуслава. Власник не збирається додавати нові рейси, та й узагалі не бачить доцільності інвестувати в неї. Щоб вона не була збитковою, найближчим часом у приміщенні автостанції хочуть відкрити заклад громадського харчування.

Нагадаємо, цього року завершилась реконструкція Центрального автовокзалу Києва, під час якої реставрували оригінальні мозаїки Ади Рибачук та Володимира Мельниченка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button