Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23268 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Вахтанг Кіпіані

Ввечері 13 вересня на станції метро «Контрактова площа» один із пасажирів гуляв коліями, через що рух потягів зупинили 5-7 хвилин, повідомляє журналіст Вахтанг Кіпіані.

За його словами, перед цим чоловік кілька хвилин поводив себе неадекватно, потім стрибнув на рейки та пішов тунелем у бік центру.

У пресслужбі поліції Києва пояснили виданню Vgorode, що за правилами безпеки, ані поліцейські, ані співробітники станції не можуть спускатися на рейки, які перебувають під напругою. Щоб це зробити, слід вимкнути струм.

Тому деякий час поліцейський та працівники метро просто вмовляли чоловіка повернутися на платформу.

Повідомляється, що незабаром чоловік таки забрався назад на платформу, але швидко втік. Поліцейський не встиг його наздогнати.

Струм на коліях не вимикали, затримка руху склала кілька хвилин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button