Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

Кияни, які мають проблеми із зором, за направленням лікаря можуть бути безплатно прооперовані. У Департаменті охорони здоров’я запевняють, що йдеться не лише про саму процедуру оперативного втручання, а й про необхідні витратні матеріали. Про це повідомляє КМДА.

У межах виконання заходів міської програми «Здоров’я киян» у 2020 році місто закупило обладнання та витратні матеріали для проведення офтальмологічних операцій на суму близько 42 мільйонів гривень.

Операції проводитимуть в Олександрівській клінічній лікарні, київських міських клінічних лікарнях №№1, 3, 8 та 9.

«Усе, що має зробити людина з проблемами із зором – відвідати лікаря, пройти обстеження і – в разі показань до операції – звернутися з консультативним висновком та електронним направленням до однієї із цих лікарень», – зазначила директорка департаменту Валентина Гінзбург.

У цьому році міська влада збільшила фінансування програми «Здоров’я киян». Так, на виконання заходів міської цільової програми «Здоров’я киян» на 2020-2022 роки у поточному році заплановано 3,3 мільярда гривень, з них – на Департамент охорони здоров’я – 3,1 мільярда.

На реконструкцію та будівництво в частині капітальних вкладень – понад 98 мільйонів гривень, на капітальні ремонти – 160,5 мільйона гривень та на закупівлю медичного обладнання – понад 200 мільйонів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button