Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

У школах Київської області при введенні карантину не будуть переходити на дистанційне навчання. Про це повідомляє пресслужба Київської ОДА. Школи, де вакциновані від коронавірусу менше 80% персоналу, закриватимуть.

У КОДА зазначають, що у цьому році школи зможуть працювати навіть при посиленні карантину, але тільки за умови вакцинації не менше 80% персоналу. Наприклад, в одній із шкіл в Вишневому вакциновані 61% працівників, і якщо до 20 вересня не буде досягнутий рівень у 80%, школу закриють.

Згідно з новими правилами, які затвердив 13 вересня уряд, запроваджується розмежування обмежень для вакцинованих і невакцинованих людей та колективів. Так, у жовтій зоні школи зможуть працювати в традиційному форматі лише за умови, якщо не менше ніж 80% працівників навчального закладу мають жовті чи зелені covid-сертифікати.

У помаранчевій зоні не запроваджують додаткових обмежень, вона є «сигнальною» про наближення регіону до червоної зони. У цій зоні діють заборони зеленої та жовтої. Тоді як у червоній зоні школи працюватимуть лише за умови, якщо 100% працівників мають зелений covid -сертифікат.

Жовту зону карантину в Києві запровадять з 20 або 27 вересня, повідомили у Держпродспоживслужбі столиці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button