Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олег Рівтін

Ліфт на станції київської електрички «Вишгородська» не працює вже десять місяців. Про це пише киянин Олег Рівтін. Він порахував, що ліфт не працює понад 1/3 від усього часу експлуатації.

Станцію відкрили в червні 2019 року. Одразу після презентації першого етапу реконструкції ліфт не працював. За словами громадського активіста, спочатку ліфт вирішили включати і вимикати тільки на вимогу: «охоронець на станції сам вирішував, кому можна їхати, а кому ні».

Впродовж цього часу ліфт постійно ламався. За підрахунками киянина, тільки за перший рік експлуатації ліфт ламався понад десять разів. Під час ремонту ліфт вимикали на тижні або місяці.

Перші роботи з технічного обслуговування ліфта на станції «Вишгородська» КП «Київпастранс» замовило в червні 2020 року за 1,2 мільйона гривень.

Крім того, на деякий період в ліфт перестали пускати з велосипедами і візками. Мотивували це нібито тим, що такі пасажири можуть пошкодити внутрішню обробку ліфта або щось поламати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button