Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Ponchyk Boy

На вулиці Олеся Гончара, 24 в Києві відкрився заклад із крафтовими пончиками Ponchyk Boy, який працює не лише без готівки, але й без термінала. В пончичній працюють чотири каси, де можна оплатити замовлення допомогою QR-коду.

Засновник Monobank Олег Гороховский повідомив, що Ponchyk Boy відкрила його дружина Тамара Крючкова. Відповідно, заклад став першим партнером еквайрингу Monobank.

Доки заклад працює в тестовому режимі, до першого листопада обіцяють щодня випадковим чином обирати три покупки в закладі та повертати цим клієнтам гроші.

Донати коштують по 35-40 гривень. У меню є, наприклад, такі позиції: пончик «Толік» з персиковим джемом, «Рікардо» з каштановим кремом, «Кіану» з манговою глазур’ю та пластівцями чилі

, «Кевін» з кленовою глазур’ю та шматочки солодкого бекону, «Джошуа» з солоною карамеллю, маленькі пончики Mini Boys з кардамоновим цукром 

(45 гривень).

До пончиків пропонують напої: лате (55-70 грн), фільтр-кава (45-60 грн), каскара (напій з висушеного м’якуша кавової ягоди, 60 грн), масала (60 грн) тощо.

На фейсбук-сторінці Ponchyk Boy повідомляють, що зараз пончики розлітаються як гарячі пиріжки, та публікують відео черги до закладу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button