Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник подав позов до суду на керівника ГО «Офіс трансформації» та колишнього радника Віталія Кличка Максима Бахматова. Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

Днями Офіс трансформації випустив розслідування діяльності Поворозника, якого раніше підозрювали у вимаганні хабаря. Команда Бахматова звинувачує чиновника та його родину в корупційних схемах.

«Колишній радник Київського міського голови вчора оприлюднив так зване розслідування, де фігурує моє прізвище. Згадують мене та членів моєї родини. Хочу повідомити – розповсюджена неправдива інформація і я подаю позов до суду на її автора. Також звертаюся до Національного антикорупційного бюро України з вимогою оперативно провести повну та неупереджену перевірку інформації, яку поширено в соцмережах та ЗМІ, з подальшим оприлюдненням результатів цієї перевірки», – йдеться в його повідомленні.

У квітні минулого року Поворозника підозрювали у вимаганні хабара в розмірі 125 тисяч доларів. Тоді його відсторонили від обов’язків. У березні 2021 року Поворозник опублікував лист від начальника СБУ в якому йшлося, що він не є стороною або учасником кримінального провадження. У березні Кличко повернув Поворозника на посаду першого заступника.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button