Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Joe Parkin / Unsplash

Служба доставки замовлень дронами у Канберрі змушена була призупинити роботу через напади птахів, повідомляє Business Insider.

Wing, дочірня компанія Alphabet, займається доставкою дронами у столиці Австралії з 2019 року. 28 вересня вона оголосила про призупинення доставок у певні райони через кілька випадків нападів круків, які охороняють свої гнізда.

І це на тлі локдауну, який запровадили в Канберрі 12 серпня через один-єдиний випадок інфікування коронавірусом. Австралія дотримується стратегії «нульової толерантності» до COVID-19, і жорсткі заходи запроваджують навіть коли кількість захворілих мізерна в порівнянні з захворюваністю, скажімо, в європейських країнах. Локдаун у Канберрі триватиме щонайменше до 15 жовтня. А Сідней, найбільше австралійське місто, закритий ще з 26 червня.

Останню з атак круків на дрони зняв на відео місцевий житель, який щоранку замовляє доставку кави. Також повідомлялося про напади сорок, яструбів і орлів.

Орнітологи зауважують, що представники воронових мають дуже розвинені інстинкти захисту своєї території й нерідко атакують інших тварин. Але напади на дрони – це вже дещо нове.

Читайте також: Атака чи захист: чому ворони нападають на людей у місті?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button