Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всі зображення: TinyCircuits

Компанія TinyCircuits з Акрона, штат Огайо, створила крихітну портативну ігрову консоль Thumby («Пальчик») у вигляді брелока.

Вона імітує класичний GameBoy від Nintendo. Та якщо розміри ГеймБоя були 148×90 мм, то параметри цього пристрою – лише 3×18 мм.

Зараз на її виробництво збирають гроші на спільнокошті – вже зібрано майже 60 тисяч доларів із 15 тисяч потрібних. Thumby отримають ті, хто пожертвував суму від 19 доларів.

Консоль має OLED-екран і шість кнопок. На пристрої можна буде зіграти у п’ять ретро-ігор: TinyBlocks – аналог Тетріса, Space Debris – аналог Астероїдів, Annelid – «змійка», Delver про пригоди у підземеллі, а також сайдскролер Saur Run, в якому потрібно грати за крихітного динозавра.

Батарея витримує дві години у режимі гри. Обсяг пам’яті – 2 Мб.

Консолі можна під’єднувати одна до одної за допомогою кабелю з мікроUSB-портом та грати разом в ті ігри, які підтримують мультиплеєр.

TinyCircuits спеціалізується на розробці мініатюрних електронних гаджетів і підтримує філософію відкритого коду – як для програмного забезпечення, так і для фізичного обладнання. Код для Thumby на MicroPython можна буде завантажити безкоштовно та на його основі розробляти власні ігри.

Раніше ми писали про відеогру The Architect: Paris, в якій можна перебудувати столицю Франції на свій смак.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button