Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У Києві біля станції метро «Арсенальна» будуть дві парковки. Фото опублікував киянин Юрій Хорунжий.

У компанія A Development уточнили, шо паркінги на базі 12 корпусу заводу Арсенал і на вулиці Грушевського для резидентів A-Station. Вони зможуть залишати там свої авто в робочі дні та години. Обидві парковки на 90 місць.

«Можливість користуватися паркінгом у позаробочі дні та години і порядок такого користування поки знаходиться на стадії обговорення», – заявили в пресслужбі.


Раніше на Арсенальній площі Creative State of Arsenal планувало перетворити частину пішохідної зони біля реконструйованого заводу «Арсенал» на закритий літній майданчик для резидентів. Потім в компанії заявили, що новий майданчик не буде огороджено парканом, і простір буде доступний для всіх.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button