Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23480 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Днями Будівельна група «Синергія» влаштувала святковий пікнік-знайомство для жителів ЖК Синергія Сіті. Його присвятили знайомству майбутніх мешканців перших трьох зданих будинків. Тепла й дружня атмосфера свята викликала у новоспечених жителів море позитивних емоцій.

Цей захід — відображення ком’юніті-політики забудовника, який стимулює добросусідські відносини між жителями комплексу та збагачує їхнє культурне життя. 

Домашній та розслаблений настрій створювала релакс зона з кальянами та затишними шезлонгами. Chillout мікс від запрошеного DJ доповнював легку атмосферу свята. Нові жителі знайомилися за келихом шампанського, ділилися своїми враженнями від житлового комплексу та фотографувалися в мальовничих локаціях Інста-скверу. 

Гості свята отримали знижку на будматеріали для ремонту від партнерів БГ “Синергія” та взяли участь в розіграші цінної побутової техніки для комфортного життя в нових оселях.

Окрім красивого та зручного житла важливим для людей є соціальне середовище, а саме сусіди. Саме тому, ще шість років тому Будівельна група «Синергія» започаткувала традицію збирати мешканців житлових комплексів на розважальні вечірки, сприяючи душевному спілкуванню та довгостроковим дружнім відносинам.

«Для нас всіх — це велика подія. Ми розуміємо з яким нетерпінням наші нові мешканці чекали на омріяні ключі від нової квартири. В свою чергу, ми вирішили зробити все, аби ця подія не лише запам’яталася, а й була корисною. Ми приділяємо велику увагу як технічним особливостям житлового комплексу, так і атмосфері, яка наповнить повсякденне життя в ЖК Синергія Сіті.  

Зростаючі темпи урбанізації розривають соціальні зв’язки між співмешканцями будинку, лишаючи їх в певному комунікаційному вакуумі. Мешканці багатьох новобудов часто не знають навіть тих, хто живе з ними на одній сходовій клітині. Що вже казати про сусідів з інших поверхів.

В рамках нашої ком’юніті-політики ми створюємо дружню добросусідську спільноту. Під час подібних заходів наші мешканці можуть знайти серед сусідів нових друзів та однодумців, бізнес-партнерів або й “другу половинку”.

Також, розвитку добросусідства сприяє наявність комерційних приміщень на перших поверхах будинків. Адже зранку так приємно перекинутися парою слів з баристою в кав’ярні біля дому, який на фразу “мені як завжди” зробить вам лате з карамеллю. А потім завітати до пекарні, де для вас вже відклали улюблений гречаний багет.

Емоції жителів, які ми сьогодні побачили, говорять про те, що ми йдемо правильним шляхом» — прокоментувала бренд-менеджерка Будівельної групи «Синергія» Анна Тесляк. 

Мешканці ЖК «Синергія Сіті» вже скоро зможуть оцінити на собі переваги життя у справжньому курортному містечку, яке стрімко розвивається та з кожним днем стає більш затишним і зручним. Погодьтеся, навіщо кудись їхати, коли поруч з домом є багато локацій для відпочинку: 30 внутрішніх дворів у форматі плей-хабів для дорослих та дітей, двадцять зовнішніх зелених скверів, кафе та ресторани, дитячі майданчики та власна набережна з місцями для риболовлі, пляжем і велодоріжками. Ергономічна забудова з паркінгом на 5000 авто, торговельним центром, запроєктованими дитячими садками та школою – цю розвинену інфраструктуру та чудові умови для відпочинку отримують люди, що придбали житло в ЖК «Синергія Сіті». Наразі вартість квадратного метру становить від 23 500 грн, що робить інвестицію вигідною з огляду постійного росту цін на нерухомість.

Ім’я забудовника стало для ірпінчан гарантом надійності, а БГ «Синергія» продовжує реалізовувати філософію комфортного оточення та затишного життя у колі добрих сусідів завдяки проведенню душевних сімейних свят для мешканців своїх будинків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button