Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

У Києві з п’ятого жовтня відвідувачів у держадміністраціях, ЦНАПах, підприємствах та організаціях, незалежно від форми власності, прийматимуть лише за наявності Covid-сертифіката або ПЛР-теста. Про це йдеться в протоколі №15 засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від першого жовтня.

У перелічених закладах прийом не буде здійснюватися без наявності негативного результату тестування на коронавірус або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу, який проведений не більш як за 72 години до відвідування закладу або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або однієї дози вакцини. Вимога щодо тесту чи сертифіката не поширюється на осіб, які не досягли 18 років.

Крім того, відвідувачі установ і організацій мають носити захисні маски і дотримуватись дистанції у 1,5 метра. У протоколі також йдеться про заборону відвідувати школу №13 у Святошинському районі, крім учнів 1-4 класів, через відмову вчителів вакцинуватись.

Документ підписали керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Микола Поворозник, начальник штабу Петро Пантелеєв, секретар Олег Куявський.

У столиці протягом минулої доби виявили 560 хворих на коронавірус, 13 людей померли.

Від початку пандемії в Києві від коронавірусу померло 5463 людини. Підтверджених випадків захворювання станом на сьогодні – 236 545. Подолали вірус 221 658 мешканців столиці.

Раніше керівник управління Держпродпотребслужби в Києві Олег Рубан в коментарі РБК-Україна заявив, що у міста є ризик потрапити до помаранчевої карантинної зони.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button