Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Київрада

Департамент економіки та інвестицій КМДА замовив у компанії «O2PR» конференцію за 2,97 мільйона гривень. Про це стало відомо з даних системи «Прозорро», пише видання «Наші гроші». Ціна договору всього на 1% нижча від очікуваної вартості закупівлі у три мільйони гривень.

Місцева влада планує у жовтні-грудні провести Конференцію з презентації проєкту Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року. Захід на 500 осіб відбудеться у неназваній локації з конференц-залою, холом, пресцентром, паркінгом, окремим входом для VIP, охороною і рамками-металошукачами на вході. Участь у заході візьмуть представники влади, іноземних муніципалітетів, бізнесу, науки, громадських і міжнародних організацій і фондів, експерти, медіа та інші.

З загальної суми 222 тисяч гривень відведено на концепцію та айдентику, 260 тисяч – на оренду приміщення. Ще 287 тисяч гривень виділять на підготовчо-організаційний етап (програма, учасники, реклама, партнери тощо), а основний етап (дизайн, промо-ролик, модерація, забезпечення спікерів, технічне забезпечення, зйомка, переклад тощо) коштує 2,17 мільйона гривень. За 27 тисяч гривень напишуть пресреліз і звіти та проведуть моніторинг ЗМІ.

Харчування включає дві перерви на каву, обід і перерву на каву «Коктейльний захід».

За вимогами, компанія мала надати аналогічний договір про організацію учасником форумів, виставок, ярмарок, конгресів або інших подібних заходів у 2019-2021 роках з урахуванням карантинних обмежень пандемії. Захід мав бути міжнародного рівня, принаймні на 450 осіб і на тему економіки, інвестицій, інновацій, наук, нових технологій, інфраструктури, енергозбереження, інформаційних технологій.

Агентство «O2PR» належить директорці Ользі Дьяковій та Ользі Данько. За даними системи «YouControl», раніше засновником був Віталій Степаненко. Фірма подала аналогічний договір із нинішнім замовником щодо Інвестиційного форуму міста Києва на тисячу осіб за 3,4 мільйона гривень у вересні 2020 року у КВЦ «Парковий».

12 червня 2019 року голова КМДА Віталій Кличко видав розпорядження № 1066 «Про утворення Керівного комітету з розробки Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року і Плану заходів на 2021-2023 роки з її реалізації». Цю роботу координує Департамент економіки та інвестицій КМДА. Експерти Cedos проаналізували процедуру створення стратегії та порівняли з попередньою. За словами директора організації Івана Вербицького, участь громади у створенні плану не була достатньою та мала низку недоліків.

За даними КМДА, Близько сотні киян взяли участь в опитуванні щодо ідей та пропозицій стосовно Стратегії розвитку міста Києва-2035.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button