Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Команда юристів, яка спеціалізується на питаннях житлово-комунального господарства, запустила Telegram-чатбота «Спитай про ЖКГ».

Цей інструмент вирішили створити, бо у сфері ЖКГ є багато питань, заради яких немає сенсу замовляти повноцінну юридичну консультацію, а в численних групах і чатах важко отримати кваліфіковану відповідь. Зокрема, це актуально для голів правлінь ОСББ та управителів.

Чатбот виконує такі функції:

1. Оперативні відповіді на питання щодо управління будинками. Вартість відповіді — від 27 гривень.

На прості запитання відповідь можна отримати навіть протягом 10 хвилин. У кожному випадку адміністратор чатботу орієнтуватиме щодо вартості підготовки відповіді та часу її очікування.

2. Юридичні консультації та письмові роз’яснення — від 500 гривень. Годинна онлайн-зустріч із юристом коштує від 750 гривень.

Бот також може допомогти записатися на консультацію до юриста або замовити письмову юридичну консультацію.

3. Зразки документів. Вартість залежить від типу документу.

База знань наповнюється зразками документів, що стануть у нагоді для представників ОСББ, менеджерів та управителів. Якщо є запит на документ, якого ще немає в базі, можна написати адміну, і невдовзі необхідний документ з’явиться.

4. Роз’яснення законодавчих змін та нововведень — безкоштовно.

Для всіх користувачів чатботу готують роз’яснення актуальних законодавчих змін. Ці роз’яснення розсилаються автоматично.

5. Щомісячна підписка на якісну юридичну підтримку — від 399 гривень.

Підписка може бути корисною для тих, хто веде активну діяльність, наприклад, для голів правлінь ОСББ та управителів. Перевагами підписки є доступ до бази знань з роз’ясненнями найбільш актуальних питань, що виникають у сфері ЖКГ, і можливість отримати консультацію юриста.

Як підключитися до чатбота?

  1. Перейдіть за посиланням.
  2. Оберіть розділ, що вас цікавить.
  3. Напишіть своє запитання та отримайте відповідь.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button