У промзоні на Подолі відкрили гастрохаб Garage

Простір відкрили на місці колишнього заводу Tetra Pak.

Дата публікації: 18.10.2021 Розділ: Новини

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23480 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У промзоні на Подолі, на місці колишнього заводу Tetra Pak, власники goodwine відкрили гастрономічний хаб Garage із зонами Yellow Place, Sabotage Wine і Mirali. Про це пише The Village Україна.

За архітектурне рішення відповідала швейцарська компанія Interstore-Schweitzer, що спеціалізується на проєктуванні та реалізації рітейлових локацій. Простір із зонами Yellow Place, Sabotage Wine і Mirali реалізували разом із архітектурним бюро «Форма», а виробничу зону пекарні проєктували разом із бюро A3.

На території Garage працює пекарня Bakehouse. Вона з 2016 року працює й на території магазину goodwine на Мечникова. Тут печуть хліб з органічного зерна на власній заквасці. Також там розмістили цех, де випікають шість різновидів хліба, яких раніше не було в goodwine. У Bakehouse хліб і випічку можна купити з собою, а можна перекусити на місці. У меню – «Подільський сніданок» із лососем (215 гривень) і гливами (285 гривень), авокадо-тост із подвійним авокадо (185 гривень), туна-сендвіч (175 гривень), «Зелений суп» (155 гривень), салат «Дуже зелений із пекоріно» (195 гривень).

Yellow Place – це кав’ярня та магазин кави власного обсмажування від goodwine. Ще один такий заклад працює в магазині на Мечникова. Тут можна спробувати класичні кавові напої на основі еспресо, а також фільтр-каву і каву ручного приготування. Фільтр щодня пропонуватимуть у двох варіантах: на зерні з однієї країни, але в різних обробках.

Магазин Sabotage Wine і винний бар Sabotage Wine Bar – перший магазин натурального вина в Україні. На полицях магазину, розміщеного у скляному кубі біля входу в простір, представлено 1280 унікальних позицій вина. Між магазином Sabotage Wine і Yellow Place відкрили винний бар Sabotage Wine. Тут пропонують вино в келихах і пляшках. Загалом буде 25 позицій від 150 до 330 гривень за келих, також пропонуватимуть дегустаційний сет із 4–5 позиціями по 30 мілілітрів.

Mirali – ресторан від шеф-кухаря Міралі Ділбазі. У новому закладі поєдали скандинавську філософію, експерименти з ферментацією, локальні продукти та зроблять акцент на сезонності та zero waste підході.

«Це п’ять незалежних об’єктів, кожен зі своєю філософією та баченням розвитку, але водночас вони доповнюють один одного, створюючи насправді крутий гастрономічний простір поза межами центру. Окрім місця, їх об’єднує ставлення до своєї справи як до ремесла і той факт, що майже всі засновники проєктів виросли з команди goodwine», – розповідає маркетинг-директорка goodwine Маша Олійник.

Читайте також: Рейтарська Circle: як модерністську будівлю в центрі Києва перетворили на фудмаркет

У майбутньому на території Garage планують відкрити великий гастрономічний простір Fudo, який об’єднає 20 спеціалізованих магазинів та близько десяти ресторанів. Для нових потреб планують трансформувати сусідні з Garage колишні приміщення заводу Tetra Pak.

Фото: Марго Дідіченко для The Village Україна

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button

Зареєструйтеся, щоб продовжити читати «Хмарочос»

Вітаємо! За цей тиждень ви переглянули вже 5 сторінок на «Хмарочосі». Ми цінуємо, що ви є нашим активним читачем, і просимо пройти швидку реєстрацію. Ми не збираємо ваші персональні дані. Після реєстрації ви зможете продовжити користуватися сайтом.

Відповіді на популярні питання

З вашою підтримкою ми стаємо кращими і отримуємо можливість створювати більше цінних та цікавих матеріалів про наше місто. Якщо маєте питання щодо реєстрації, напишіть нам листа на [email protected]