Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

 

Компанія ODG Development розпочала продаж квартир в одному із найамбітніших проєктів передмістя Києва – клубній резиденції O’Club. На вибір  майбутнім жителям представлені одно-, дво-, та трикімнатні квартири, а також дворівневі варіанти.

Тут забувається метушня великого міста

У клубній резиденції мешканці щодня радо зустрічатимуть світанки та проводжатимуть захід сонця. Концепт проєкту передбачає власний простір комфорту для кожного мешканця. Для любителів заміського відпочинку, ідеальним варіантом стане квартира на першому поверсі із двориком-патіо, в якій простір житла не обмежуватиметься лише стінами. Прихильники вечірок на даху вподобають квартири на п’ятому поверсі, адже вони продаватимуться разом з власною просторою терасою, яку можна облаштувати на будь-який смак. Також, є будинки з лаунж-руф на даху, де відпочинок доступний для всіх мешканців будинку.

Безпека мешканців у пріоритеті

Простір резиденції повністю захищений і належить тільки своїм жителям. Повністю закрита територія із відеоспостереженням та охороною гарантує спокій мешканців, натомість доступ буде здійснюватися за допомогою власного електронного ключа.

Сучасні технології в кожній квартирі

У резиденції функціонуватиме вбудована система «розумний дім». Зі свого смартфону можна буде надати доступ на територію гостям чи кур’єру, контролювати безпеку квартири за допомогою датчиків протікання води, витоку газу, відкриття дверей, задимлення тощо. А за бажання, систему можна розвивати і доповнювати за власним бажанням та потребами.

Інфраструктура O’Club

На центральній площі будуть розташовані торгово-розважальна та івент-зони з кафе і ресторанами, салонами краси, спортивними клубами, магазинами, дитячим центром розвитку, коворкінг-просторами і фонтаном. Для зручності і комфорту мешканців передбачено також паркову алею з багаторічних дерев площею 1,5 Га і власний резидент-сервіс.

Також в розпорядженні жителів інфраструктура Крюківщини. У пішій доступності знаходяться кілька продуктових магазинів, ТРЦ, медичні установи, садки і школи. Поруч облаштована зона відпочинку озеро Добрий Дуб, трохи далі озеро Крючок та ландшафтний заказник «Озерне» площею понад 30 Га. Відстань до найближчої станції метро 7 кілометрів. Навпроти резиденції знаходиться зупинка автобусів №427 і №723, які курсують до станції метро «Виставковий центр». Також, поруч кінцева зупинка маршрутного таксі №306, що прямує до метро «Нивки»

Проєкт реалізує надійний забудовник

Компанія ODG Development має успішний портфель проєктів, серед яких ЖК Orange Park, в якому понад 1 000 сімей вже стали власниками омріяного житла.

Записатися на перегляд можна: на сайті www.oclub.com.ua,  за номером телефону 044 290 38 05 або завітати у відділ продаж за адресою с. Гатне, вул. Прикордонна,29.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button