Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Paolo Chiabrando / Unsplash

Громадська організація U-Cycle розробляє карту велосипедних маршрутів України, яка міститиме також інформацію про об’єкти туристичного інтересу та місця для відпочинку велотуристів.

До її створення запрошують долучитись велосипедні організації, велоактивістів і велотуристів з усіх областей.

Для мапи потрібні дані про:

  • розташування міжміської велоінфраструктури:
  • трасування непромаркованих веломаршрутів, що часто використовуються, а також уже наявних промаркованих туристичних веломаршрутів, велодоріжок уздовж трас між містами та селами (за наявності даних, з зазначенням типу велоінфраструктури, переважного типу покриття та наявності вказівників);
  • розташування місць, що мають туристичну привабливість. Це можуть бути пам’ятки природи чи архітектури, археологічні об’єкти, озера, парки, кургани, меморіали, старі церкви, краєвиди, оглядові майданчики, музеї тощо;
  • розташування місць для відпочинку велосипедистів — кемпінгів, готелів, джерел тощо.

Охочі долучитися до створення карти веломаршрутів можуть заповнити заявку.

Карту веломаршрутів України створюють за підтримки посольства Нідерландів в Україні. Ця карта стане частиною Стратегії розвитку велосипедного руху України або так званої національної велостратегії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button