Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Київський ресторан Virgin Izakaya Bar на території Арсеналу визнали кращим проєктом у категорії Restaurant and bar interior за версією читачів міжнародного архітектурного видання Dezeen.

Virgin Izakaya Bar реалізувала студія YØDEZEEN. Заклад належить групі компаній Bulldozer Group і є першим в Україні традиційним баром у концепції «ідзакая» (тип японського неформального закладу, в якому відвідувачі випивають після робочого дня).

Дизайнери зберегли архітектуру та автентичні елементи будівлі.

«Ми створили атмосферний, концептуально завершений простір. Цегляні стіни, грубе дерево, окислений метал, голий бетон у поєднанні з теплою приємною атмосферою, створеною завдяки правильному акцентному світлу й зелені», — розповідає головний архітектор проєкту Артем Звєрєв, співзасновник студії.

У премії Dezeen Awards взяло участь понад 4,7 тисячі проєктів із 86 країн і шести континентів. Серед усіх проєктів проводиться два типи голосування: за результатами голосування аудиторії та на думку членів журі. В онлайн-голосуванні взяли участь 53 тисячі читачів, з яких 34 % голосів аудиторії у своїй категорії віддали ресторану Virgin Izakaya Bar.

Читайте також: «Хтось бачить в Азії хаос, а ми побачили естетику», – співзасновник YOD Design про інтер’єр China Ma та інші проєкти студії

Про проєкт писали такі видання як Domus, The Spaces, AZUR, Architectural Digest, ELLE Decoration, Interior + Design тощо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button