У ТРЦ Blockbuster Mall відкрили найбільший фудмаркет України STARS, який об’єднує корнери з 28 кухнями світу та соціальний простір. За операційне управління відповідає російський ресторатор Антон Пінський.
Концепція
Ресторанна частина представлена двома форматами – «Сир» та «М’ясо не риба» з сироварнею та крафтовим виробництвом м’ясних делікатесів.
На технологічних потужностях цих закладів працюють 28 корнерів з кухнями світу: мексиканська, індійська, японська, вегетаріанська, карпатська, китайська, марокканська, узбецька, Близького Сходу, грецька та інші.
Також представлені монокорнери, де будуть готувати лише окремі страви: піцерія, спагетерія, сендвічна, поркетерія, кебабна, бургерна, авокадо-бар, фо бо, вок та інші.
Простір
В публічному просторі будуть проводитись освітньо-розважальні заходи: кулінарні зустрічі для дітей, воркшопи, лекції та заняття для адептів гастрономічних тем, slow food руху та свідомого споживання.
Також там є простір зі сценою, де будуть проводити концерти та вечірки, а також стендапи, літературні читання, театральні виступи.
У творчому просторі площею тисячу квадратних метрів плануються культурно-соціальні проєкти. У гостьовому просторі відбуватимуться тематичні гастрономічні події: дегустації, шефські вечері, пресзаходи.
Ціни
- гороховий суп з копченим ребром – 120 гривень,
- запечений буряк з козячим сиром і гірчично-медовим соусом – 270 гривень,
- локшина по-сичуанськи – 180 гривень,
- стейк Т-боун – 550 гривень,
- філе міньйон гриль – 650 гривень,
- фокача з томатами та буратою – 190 гривень,
- чізбургер – 220 гривень.
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті