Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Бакунін Олег

Державний Укрексімбанк виставив на продаж незавершений об’єкт будівництва, багатофункціональний комплекс преміум-класу Sky Towers у Києві. Про це повідомляється в пресрелізі держпідприємства СЕТАМ.

Зведення будівель площею 223 тисячі квадратичних метри давно зупинили через погіршення фінансового стану інвестора. Торги зі стартовою ціною в 7,145 мільярда гривень відбудуться третього листопада на аукціоні OpenMarket.

Зазначається, що процес продажу прав вимоги за NPL передбачає проведення кількох англійських і голландських аукціонів із поетапним зниженням ціни. На першому аукціоні права вимоги виставлені за ціною боргу позичальника перед банком. Перехід до наступних аукціонів буде відбуватися за наявності попиту на певний лот і за умови, що застосування цього сценарію буде найбільш економічно вигідним для банку.

Sky Towers – проєкт KDD Group, в минулому одного з найбільших девелоперів в Україні. Недобудований комплекс розташований на площі 0,74 гектари землі на проспекті Перемоги. Проєктом передбачено три будівлі висотою від 6 до 47 поверхів. Також комплекс мав включати торгові приміщення на 7,1 тис. квадратних метра, підземний паркінг на 935 машиномісць, фітнес-центр, конференц-зал. Роботи почалися в четвертому кварталі 2007 року, завершення проєкту було заплановано на третій квартал 2010-го.

Втім, будівництво тривало до 2015 року після чого було зупинено. За словами директора девелоперської компанії «Агентство офісного будівництва» Олександра Дьоміна, консервація об’єкта не проводилася.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button