Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Спортивні змагання та матчі – це завжди дуже захоплююче. Завжди присутня велика напруга та сплески адреналіну, фанати намагаються як можуть підтримати своїх фаворитів. Багато хто настільки впевнений в успіху своєї команди, що готовий поставити на її перемогу реальні гроші. Дивлячись на рейтинг букмекерів України, робити це найкраще у досвідчених букмекерів, які пропонують високі коефіцієнти та чесні ставки.

Як вибрати надійного букмекера ми розповімо докладніше у цій статті, а також поділимося порадами досвідчених аналітиків сайту «Спорт Арена».

Надійність компаній

Насамперед, слід перевірити надійність компанії. Фахівці Спорт Арена рекомендують перед тим, як зробити ставку на реальні гроші докладніше вивчити репутацію контори. Потрібно знайти більше інформації про букмекера, дізнатися про думку інших користувачів, перевірити ліцензію. Наявність ліцензії – дуже сильний аргумент на користь контори. Також зверніть увагу, скільки років працює контора. Якщо компанії більше п’яти років – вона цілком може заслуговувати на довіру, якщо і за іншими критеріями все в нормі.

Не розраховуйте те що, що й компанія у всіх на слуху, вона надійна і букмекеру можна довіритися. Іноді це результат хорошої роботи маркетологів і SMM-фахівців.

Кращі українські букмекерські контори

Якщо ви переглядаєте рейтинг компаній, то аналітики та експерти «Спорт Арена» радять звертати увагу на контори з рейтингом не нижче 4. В основу рейтингів найчастіше покладені оцінки користувача, і вони можуть стати додатковим орієнтиром.

Широта ліній

На підставі чого ще становлять рейтинг найкращих букмекерських контор в Україні? Другим критерієм є широта ліній. Цей критерій показує, на скільки спортивних заходів можна поставити гроші. Спортивні експерти сайту «Спорт Арена» рекомендують вибирати букмекерські контори з оптимальним для гравця набором видів спорту – тобто, якщо вас цікавлять лише класичні види спорту, вибирайте контори беттингу, які пропонують їх у своїх лініях. Відповідно, якщо вас цікавлять нестандартні види спорту чи спорт, який не користується широкою популярністю, то шукайте контори, які надають за ними ставки і при цьому з добрим коефіцієнтом. В рамках цього пункту пропонуємо вам ще один невеликий критерій – це розпис ставок. Розпис ставок є список всіх парі та результатів, які можуть бути представлені в одній спортивній події. Хороші букмекерські компанії пропонують найширший список парі – чим він ширший, тим краще.

Коефіцієнти виграшу

Від коефіцієнта безпосередньо залежить, який прибуток отримає гравець. Чим вищий коефіцієнт, тим більший виграш. Кращі букмекерські контори не ріжуть ліміти та коефіцієнти та створюють гарні умови для виделок. Перевірені контори з високим рейтингом не обмежують максимальні ставки, збільшують час підтвердження ставки та перешкоджають повному блокуванню рахунку гравця. Виделки дають можливість зробити ставку на всілякі наслідки події.

Швидкість виведення коштів

Швидкість виведення коштів також відіграє важливу роль у виборі букмекерської контори. Чим швидше виводяться отримані гроші, тим краще для гравця. Особливо якщо на висновок передбачена мінімальна комісія і немає обмежень. Простота поповнення також є важливим критерієм. Великий вибір платіжних систем та відсутність додаткових операцій для підтвердження оплати – це параметри, які говорять на користь букмекерської контори.

Отже, щоб вибрати справді хорошу компанію, переконайтеся в тому, що вона надійна, давно на ринку, у неї широкі лінії, високі коефіцієнти та розписи, швидкі виплати та зручне поповнення. Враховуйте поради професіоналів та обирайте лише найкраще.

Джерело

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button