Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Сервіс пошуку попутників для автомобільних поїздок BlaBlaCar в Україні стане платним для користувачів в кінці 2021 року або на початку 2022-го. Про це розповів CEO і співзасновник компанії Ніколя Брюссон в інтерв’ю РБК-Україна Авто.

Мова не про автобусних перевізників, які вже зараз платять за підключення до платформи, а про тих, хто користується карпулінгом, здійснюючи поїздки на автомобілях. При цьому сервіс не для всіх стане платним. Нововведення торкнеться тільки пасажирів, яким доведеться платити комісію при бронюванні поїздки на платформі.

«Для пасажирів з’явиться комісія при онлайн-бронюванні поїздки на платформі. Цей збір буде повністю повертатися, якщо водій або пасажир скасують поїздку. При цьому оплата самої поїздки, як і раніше, буде здійснюватися готівкою безпосередньо водієві», – розповів CEO і співзасновник компанії.

Водночас для водіїв нічого не зміниться, оскільки для них користування сервісом залишиться безкоштовним. А ось для пасажирів поїздки стануть дорожчими.

Вперше компанія анонсувала перехід сервісу на платну основу наприкінці 2018 року, проте потім почалася пандемія коронавірусу, внаслідок чого компанія вирішила не створювати додаткові труднощі для своїх користувачів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button